Stäng
Ensam rastare - Kustpipare
Ensam rastare - Kustpipare
Ensam rastare - Kustpipare
Ensam rastare - Kustpipare
Ensam rastare - Kustpipare
Ensam rastare - Kustpipare

Ensam rastare - Kustpipare

Lars Fredholm
1 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
59 cm x 42 cm
Storlek inramad:
64 cm x 47 cm
Upplaga:
50 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Giclée
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canson Arches Aquarelle 310 gram

Ensam rastare – kustpipare:

– Detta är en höstbild på en kustpipare – de är lite ovanliga men ofantligt vackra, säger konstnären Lars Fredholm om sitt verk Ensam rastare – kustpipare. Just denna är en hane som fortfarande har sin sommardräkt och har pausat för att samla kraft inför den fortsatta flygningen söderöver. Jag är väldigt intresserad av vattnet och ville få fram alla färgtoner och känslan av att man själv står i vattnet.

– Det är en av de bilder som tagit längst tid för mig att göra, det krävdes många timmar, efter både skiss och foto. När det gäller akvarell rent generellt måste man planera vartenda steg väldigt noggrant.

Exklusiv numrerad och signerad upplaga

Lars Fredholm färdigställer alla sina avareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter – i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Ensam rastare – kustpipare i akvarell och det här är ett pigment print på Canson arches aquarelle 310 gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 50 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.