Jag väntar

750 kr
Storlek:
50 cm x 70 cm
Upplaga:
Signerade exemplar
Lägg till i önskelista
Endast 0 exemplar kvar

Specifikation

Kategori:
Print
Tillverkad på:
Silkespapper 250 gram

Om konstverket

Jag väntar

– Jag gillar kontraster och låter ofta konturer och detaljer vara skarpa medan resterande delar av varket är desto mer diffusa och abstrakta. Jag älskar färgkombinationerna av klara, nästan självlysande färgerna och de lite hårdare, mörkare tonerna tillsammans.

Jag väntar är ett signerat print efter ett original målat på silkespapper. Den föreställer en liten väntande individ med en mössa som för tankarna till en liten kotte i skogen. Den härliga färgskalan är både sval och varm med en ljuvlig mix av blåa toner och inslag av guld, rosa och ockra.

Signerat print

Karolina Palmérs naivistiska måleri präglas av starka färger, och människor finns nästan alltid med i motiven. Inspiration hämtar Karolina från naturen, när hon är ute och promenerar och ser mycket färgställningar framför sig, men det kan även vara från magasin och modereportage. Ibland drömmer hon till och med om färger och former. Karolina Palmér har gjort flera motiv för Noagallery.se, och Jag väntar är ett signerat print, 50 x 70 centimeter.

Obs, ram ingår ej

Specifikation

Kategori:
Print

Njut av lite mer tid.

Köp nu, betala i augusti.