Stäng
Tre kronor
Tre kronor
Tre kronor
Tre kronor
Tre kronor
Tre kronor
Tre kronor
Tre kronor
2 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
34 cm x 47 cm
Storlek inramad:
48 cm x 62 cm
Upplaga:
78 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle 310 g

”Tre kronor” av Karin Holmström

Konstnären Karin Holmström kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. I Tre kronor återkommer Stockholm som motiv och målningen är en hyllning till huvudstaden i hennes karaktäristiska, svala färgskala.

– Ett verk får inte vara för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren som en bok man läser och skapar sina egna bilder till, säger Karin. Tre kronor handlar om kärleken till Stockholm vår vackra huvudstad med mycket vatten, vackra vyer och en härlig känsla.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Karin Holmströms motiv Tre kronor finns på Noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga om 78 exemplar. Motivet är ett pigment print efter ett original i akryl och finns att köpa med en speciellt utvald ram, inramad har den måttet 48 x 62 centimeter, annars är den 34 x 47 centimeter. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg och en stämpel.

Se alla tavlor av Karin Holmström här