Stäng
Sammansvetsade

Sammansvetsade

Karin Holmström
22 800 kr
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
110 cm x 70 cm
Teknik:
Akryl
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Linneduk

Sammansvetsade:

Lager på lager växer Karin Holmströms målningar fram. - Det dyker ofta upp fler detaljer, motivet växer fram efter ett tag, om du väntar in, stannar upp berättar Karin. - Konstverket Sammansvetsade handlar om att jag tror att vi alla hör ihop i något oändligt, oförklarligt kretslopp berättar konstnären. -Vi är sammanflätade och påverkar varandra mer än vi anar. Djur natur och människa avslutar Karin.

Unikt original i akryl – endast ett exemplar

Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon vill inte att verket ska kännas för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren.

Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Hon arbetar också med flera välgörenhetsprojekt och är bland annat fadder för elefanter. Sammansvetsade är ett original i akryl och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 110 x 70 centimeter inkusive ram.

Se alla tavlor av Karin Holmström här