4.900 kr
Storlek:
35 cm x 27 cm
Lägg till i önskelista
Endast 1 exemplar — det här är ett original

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original
Tillverkad på:
Bomullsduk

Om konstverket

”Nyfiken” av Karin Holmström

– En färg, flera färger, en elefant, övermålad, ett ansikte, och där, där kom det fram några nyfikna spetsiga öron, ögon och visst är det en nos. Jobbar nyfiket, sakta, känner in, med tillit, förhoppning. Var leder målningen? Vad säger penseldragen? Varje drag räknas, varje lager, färg och känsla. Allt leder oss dit vi ska, vi kommer på rätt väg till slut. Låt nyfikenheten leda vägen, säger konstnären Karin Holmström om sin tavla Nyfiken.
Karin vill att hennes verk ska väcka känslor. I sitt skapande utforskar hon vad det är att vara människa i vår värld. Hon är i ständig utveckling och ger sig inte förrän känslan sitter där i motivet.

Unikt original i akryl – endast ett exemplar

Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon vill inte att verket ska kännas för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren. Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Karins motiv Nyfiken är ett originalverk och finns bara på Noagallery.se. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg och stämpel.


Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original