4.900 kr
Storlek:
40 cm x 32 cm
Lägg till i önskelista
Endast 1 exemplar — det här är ett original

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original
Tillverkad på:
Bomullsduk

Om konstverket

”Klara” av Karin Holmström

Hon heter Klara. Hon har haft sina upp- och nedgångar. Tagit vägar som lett henne i nya riktningar. Testat och testat igen, berättar konstnären Karin Holmström om tavlan Klara. Hennes bror gav henne namnet Klara för att han tyckte hon var klar tidigt. Hon känner sig inte klar, sällan klar med något, rädd att släppa ut något hon inte hunnit arbeta igenom. Men hon gör det ändå, gör saker hon inte är redo för, det är så hon växer och lär sig. 

Karin vill att hennes verk ska väcka känslor. I sitt skapande utforskar hon vad det är att vara människa i vår värld. Hon är i ständig utveckling och ger sig inte förrän känslan sitter där i motivet.

Unikt original i akryl – endast ett exemplar

Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon vill inte att verket ska kännas för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren. Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Karins motiv Klara är ett originalverk och finns bara på Noagallery.se. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg och en stämpel.

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original