Inre fokus

17.000 kr
Storlek inramad:
106 cm x 87 cm
Lägg till i önskelista
Endast 0 exemplar — det här är ett original

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original
Tillverkad på:
Bomullsduk

Om konstverket

Inre fokus:

– Andas, vila och göra sig redo för att anta utmaningar i livet. Lejonets storhet och beslutsamhet inspirerar mig de dagar jag tappar fokus, irrar runt och duttjobbar, målar på 15 tavlor och undrar vad jag egentligen gör, säger konstnären Karin Holmström om tavlan Inre fokus. En vän miste sin man, hon behövde lejonet för att plocka fram den inre krigaren och lyfta blicken i det tunga.

– Lager på lager växer mina målningar fram och det dyker ofta upp fler djur, fler karaktärer. De kommer till en efter ett tag, om du väntar in, stannar upp.

Unikt original i akryl – endast ett exemplar

Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon vill inte att verket ska kännas för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren. Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Hon arbetar också med flera välgörenhetsprojekt och är bland annat fadder för elefanter. Inre fokus är ett original i akryl och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 106 x 87 centimeter inkusive ram.

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original