15.000 kr
Storlek inramad:
87 cm x 77 cm inkl ram
Lägg till i önskelista
Endast 0 exemplar — det här är ett original

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original
Tillverkad på:
Bomullsduk

Om konstverket

”Hoppa” av Karin Holmström

Målningen Hoppa är inspirerad av fantastiska gymnaster och kroppens förmåga, säger konstnären Karin Holmström. Temat fearless, utforska och trotsa våra rädslor intresserar mig och är något jag arbetar med ständigt i måleriet. Vår förmåga att träna oss själva och att våga. Många lager och övermålningar, flera abstrakta figurer som cirkulerar kring hennes kropp.

Karin vill att hennes verk ska väcka känslor. I sitt skapande utforskar hon vad det är att vara människa i vår värld. Hon är i ständig utveckling och ger sig inte förrän känslan sitter där i motivet. En dikt om Hoppa som Karin skrivit:

Tränat i timmar
tränat i månader
tränat i år
Nu var det dags
inför publik
Tvivlet i hennes kropp
tvivlet i hennes blick
skulle hon våga
skulle det gå
Tog sats
kroppen svarade
hon landade
och växte
Hon vågade och vann
vann över sin egen rädsla

Unikt original i akryl – endast ett exemplar

Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon vill inte att verket ska kännas för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren. Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Karins motiv Hoppa är ett originalverk och finns bara på Noagallery.se. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg, stämpel och ram.

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori: Original