Stäng
Här är jag
Här är jag
Här är jag
Här är jag

Här är jag

Karin Holmström
2 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
34 cm x 44 cm
Storlek inramad:
48 cm x 62 cm
Upplaga:
78 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle 310 g

”Här är jag” av Karin Holmström:

Det var en livskris som bidrog till konstnären Karin Holmströms beslut att leva fullt ut som konstnär. En viktig del i hennes konstnärskap har varit att arbeta med välgörenhetsprojekt och hon har bland annat bidragit med verk till en konstauktion mot kvinnlig könsstympning. I motivet Här är jag hyllar hon kvinnans rätt att vara och att ta den plats man behöver.

– Motivet handlar om att låta alla kvinnor vara dem vi är, att blomstra och att alla får plats. Det handlar om att vi ska lyfta varandra och njuta av den tid vi lever, säger Karin.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Karin målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Motivet Här är jag finns på Noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga om 78 exemplar. Motivet är ett pigment print efter ett original i akryl och finns att köpa med en speciellt utvald ram, inramad har den måttet 48 x 62 centimeter, annars är den 34 x 44 centimeter. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg och en stämpel.

Se alla Karin Holmströms tavlor här