Stäng
Hantverkargatan
Hantverkargatan
Hantverkargatan
Hantverkargatan
Hantverkargatan
Hantverkargatan

Hantverkargatan

Karin Holmström
2 400 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Slutsåld
Specifikation
Storlek:
31 cm x 40 cm
Storlek inramad:
49 cm x 55 cm
Upplaga:
30 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Tillverkad på:
Hahnemühle 310 g

Hantverkargatan:

Den här tavlan, som visar Hantverkargatan på Kungsholmen i Stockholm med Stadshusets välkända torn i blickfånget, är ett av konstnären Karin Holmströms mest populära motiv.

– Den här målningen, Hantverkargatan, skapades genom mig, jag har ingen aning om hur. Jag får ofta frågan om jag kan lära ut min teknik, hur jag tänker, om jag kan ge tips. Mitt bästa tips är att inte tänka, våga lita på intuitionen, för vi är alla en skapande kraft och behöver låta det flöda för att inte ta död på vår kärna, säger Karin. 

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon vill inte att verket ska kännas för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren. Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Karins motiv Hantverkargatan finns nu på Noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga om 30 exemplar. Motivet är ett pigment print efter ett original i akryl och finns att köpa med en speciellt utvald ram, inramad har den måttet 49 cm x 55 centimeter, annars 31 x 40 centimeter. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg och stämpel.