Stäng
The Illest Captain Biggie
The Illest Captain Biggie
The Illest Captain Biggie
The Illest Captain Biggie

The Illest Captain Biggie

John Beijer
20 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 20 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
100 cm x 100 cm x 2 cm
Upplaga:
20 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Plexiglas
Kategori:
Grafiska blad

"The Illest Captain Biggie" av John Beijer

The Illest Captain Biggie är ett konstverk skapat av konstnären John Beijer som är en grafittikonstnär och grafisk formgivare bosatt i Stockholm. Han brinner och hämtar inspiration från rapmusiken och serietidningsvärlden. Med nyfikenhet inledde han sitt kreativa arbete med konsten och har sedan dessa löpande utvecklat sitt konstnärsskap.

John arbetar med olika material, främst med sprayfärg men också akryl, här gärna på duk. John har en bred bakgrund där han bla studerat grafisk design samt arbetat med layout och design vilket tydligt syns i hans konstnärsskap.vars uttryck främst påminner om popkonst, även om han linjerar med fotorealism och illustrationer.

Han hämtar sin inspiration från serievärlden och kan direkt härledas till musikens förtrollande universum. Christians uttryck är nära besläktat med konstnärer i Frankrike och USA, där subkultur haft en större inverkan på samtida konst.

Konstverk på Plexiglas i limiterad upplaga

The Illest Captain Biggie är ett konstverk på plexiglas skapat i limiterad upplaga, numrerad och signerad och som säljs på Noagallery.se. Storleken på motivet är 100 x 100 x 2 centimeter.

Se alla tavlor av John Beijer här