Stäng
Bartender
Bartender
Bartender
Bartender

Bartender

Iron
3 000 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
45 cm x 60 cm
Storlek inramad:
55 cm x 70 cm
Upplaga:
250 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Litografi
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
300 grams papper

Iron om ”Bartender”:

”The 'bartender' without 'art' is just 'bender'” står det på den lekfulla tavlan med namnet Bartender.

– Detta konstverk kom till efter att jag hade fått i uppdrag att måla på en nattklubbsdörr i Stockholm, berättar konstnären Iron. Det blev en ordlek med det klassiska citatet ”The earth without art, is just eh” fast med en ny text för ändamålet. Jag gillar ordet ”bender” och fick i efterhand höra att det även betyder ”a wild drinking spree” vilket ju slumpade sig helt okej.

– Min passion för att skapa tar sig i uttryck i allt jag gör. Själva skapandet är som en lek för mig, men uppdraget tar jag på stort allvar, säger Iron.

Litografi i begränsad upplaga

Med rötter från graffitin, beskriver Iron gatukonsten som ett sätt att ta plats i det offentliga rummet. Hans egna verk, menar han, syftar till att kommentera samtiden och samhället. Hans ambition är att så ett frö och nå ut till betraktaren såväl som att skapa reflektion och perspektiv. Iron har skapat fyra unika motiv för Noagallery.se, däribland Iron och Miss Behave . Litografierna finns i en upplaga om 250 numererade och signerade exemplar. Motiven går att köpa antingen med eller utan svart ram.