Stäng
Vi är lyckan
Vi är lyckan
Vi är lyckan
Vi är lyckan
Vi är lyckan
Vi är lyckan
Vi är lyckan
Vi är lyckan

Vi är lyckan

Hanna Ekegren
2 240 kr2 800 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 11 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
52 cm x 61 cm
Storlek inramad:
62 cm x 71 cm
Upplaga:
30 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull

Vi är lyckan:

- Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning. - Motivet Vi är lyckan är ett grafiskt blad i limiterad upplaga. 

- Motivet växer fram och det är min övertygelse att färg ger energi och tröst. Hanna berättar vidare att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi. - Om min konst kan ge människor glädje och energi är jag nöjd.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärsskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv.

Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor. Konstverket Vi är lyckan är ett grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga som mäter 52 x 61 cm, kompletterad med handsnickrad ram och handskuren passepartout mäter konstverket 62 cm x 71 cm.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här