Stäng
Med all min kärlek
Med all min kärlek
Med all min kärlek
Med all min kärlek
Med all min kärlek
Med all min kärlek

Med all min kärlek

Hanna Ekegren
2 480 kr3 100 kr
Välj med eller utan ram:
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Slutsåld
Specifikation
Storlek:
52 cm x 61 cm
Storlek inramad:
62 cm x 71 cm
Upplaga:
30 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100% bomull

Med all min kärlek:

- Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning. - Med all min kärlek vill jag förmedla det fina i att ”Den som med sin kärlek tröstar genom tid och rum berättar Hanna.

- Motivet växer fram och det är min övertygelse att färg ger energi och tröst. Hanna berättar vidare att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi. - Om min konst kan ge människor glädje och energi är jag nöjd.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärsskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv.

Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor.

Det grafiska bladet Med all min kärlek är ett grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga. Konstverket mäter 52 x 61 cm, kompletterad med handsnickrad ram och handskuren passepartoute mäter konstverket 62 cm x 71 cm.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här