Stäng
Me, myself and i

Me, myself and i

Hanna Ekegren
18 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
3 verk á 40 x 80 cm, totalt 120 x 80 cm
Teknik:
Akryl
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Canvasduk uppspänd på kilram

"Me myself and I" av Hanna Ekegren:

- Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning. Konstverket Me, myself and I är ett triptyk dvs ett konstverk bestående av tre delar som ursprungligen härstammar från altartavlan som har en mittdel och två flyglar. Presentationsformen kom senare att användas av konstnärer i bildskapandet, världen över. Triptyk kan skapas och hängas i en bestämd ordning och på så sätt skapa ett komplett konstverk men ibland skapas verken för att både kunna hängas tillsammans eller som fristående verk.

Om konstverket Me, myself and I säger konstnären Hanna Ekegren så här: – Vi har alla så många sidor, så många tan¬kar och drömmar att bära. - Håll dig själv i handen och var snäll mot dig själv under resans - livets – gång.

Hanna berättar att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi. - Om min konst kan ge människor glädje och energi är jag nöjd.- Här kan ett sällskapsdjur skapa värme och kärlek och kanske är det därför mina motiv med katter uppskattas

Unikt original i akryl på canvas

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv. Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor.

Originalet Me, myself and I är skapat i akryl på canvas och är signerat av konstnären. Måttet på det kompletta verket är 120 x 80 cm fördelat på 3 sammanhängande verk om 40 x 80 cm per styck.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här