Stäng
Energiknippe
Energiknippe
Energiknippe
Energiknippe
Energiknippe
Energiknippe

Energiknippe

Hanna Ekegren
2 640 kr3 300 kr
Välj med eller utan ram:
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
60 cm x 61 cm
Storlek inramad:
70 cm x 71 cm
Upplaga:
30 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100% bomull

Energiknippe:

- Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning. - Motivet Energiknippe är i grafiskt blad 

- Motivet växer fram och det är min övertygelse att färg ger energi och tröst. Hanna berättar vidare att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi. - Om min konst kan ge människor glädje och energi är jag nöjd.

Om konstverket Energiknippe säger Hanna: -Tulpaner. Färg. Naturens under som är som balsam för själen, plåster på såret, solen i mörkret

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärsskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv.

Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor.

Det grafiska bladet Energiknippe är ett grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga. Konstverket mäter 60 x 61 cm, kompletterad med handsnickrad ram och handskuren passepartoute mäter konstverket 70cm x 71 cm.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här