Stäng
En del änglar bär svart

En del änglar bär svart

Hanna Ekegren
9 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
60 cm x 60 cm
Teknik:
Akryl
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Canvas duk

En del änglar bär svart:

Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning.

– I skapandet av konstverket En del änglar bär svart har Hanna hämtat inspiration från Håkan Hellströms låt med samma titel. Hanna lyssnar ofta på Håkans musik när hon skapar och hon hittar ofta inspiration i hans texter. - Motivet handlar om att ingen är perfekt, ingen är alltid lycklig och stark säger Hanna. - Tänker att vi människor ibland är varandras änglar, att vi kanske utan att ha insikt om det, kan ändra riktningen för en medmänniska fortsätter Hanna. - En kram, lite småprat med en främling kan betyda allt. Men ingen ska alltid behöva vara den starka. - Vi flyger alla med brutna vingar genom livet, ärr som gör oss vackra och till de personligheter vi är avslutar Hanna.

Hanna berättar att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi.

- Om min konst kan ge människor glädje och energi är jag nöjd, säger Hanna.

Unikt original i akryl på canvas

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv. Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor.

Originalet är skapat i akryl på canvas och är signerat av konstnären och mäter 60 x 60 cm.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här