Stäng
Consolo
Consolo
Consolo
Consolo
Consolo
Consolo
1 800 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
30 cm x 40 cm
Storlek inramad:
38 cm x 48 cm
Upplaga:
30 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull

Consolo:

- Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning. - Budskapet i Consolo är att hon vill hänga på din vägg, ge dig en bild av vem det är som med sommarbrisen smeker din kind, som med västanvinden viskar i ditt öra ”jag finns här” berättar Hanna.

- Motivet växer fram och det är min övertygelse att färg ger energi och tröst. Hanna berättar vidare att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi. - Om min konst kan ge människor glädje och energi är jag nöjd.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv.

Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor.

Det grafiska bladet Consolo är ett grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga. Konstverket mäter 30 x 40 cm, kompletterad med handsnickrad ram och handskuren passepartoute mäter konstverket 38 x 48 cm.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här