Stäng
Angels Share

Angels Share

Hanna Ekegren
11 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
70 x 50 cm
Teknik:
Akryl
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Canvasduk uppspänd på kilram

"Angels Share" av Hanna Ekegren:

Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning.

Den avdunstning av bla cognac och whisky som sker i ekfat under lagring ses som en gåva till änglarna. Angels share har även gett namn åt en parfym, där Kilan Hennessy hedrar sitt ursprung som en del av den kända familjen Hennessy och som sådan en av arvtagarna till Hennessy cognac company. Det finns något väldigt vackert i att änglarna tar sin del, därmed inte sagt att jag är särskilt förtjust i varken whisky eller cognac. Inte alls faktiskt. Däremot älskar jag parfym. det handlar konstverket Angels Share om berättar Hanna.

Hanna berättar att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi.

- Om min konst kan ge människor glädje och energi är jag nöjd.- Här kan ett sällskapsdjur skapa värme och kärlek och kanske är det därför mina motiv med katter uppskattas

Unikt original i akryl på canvas

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv.

Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor. Originalet Angels share är skapat i akryl på canvas och är signerat av konstnären och mäter 70 x 50 cm.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här