Stäng
Work Out
Work Out
Work Out
Work Out
2 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
38 cm x 46 cm
Storlek inramad:
48 cm x 58 cm
Upplaga:
90 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle German Etching 310 gram

”Work Out” av Elin Krönström

Work Out är ett konstverk av illustratören Elin Krönström som till vardags är skodesigner hos ATP Atelier. På senare tid har Elin valt att följa sina drömmar och börjat illustrera minimalistiska nakna kvinnokroppar.

Elins illustrationer handlar mer om att uttrycka känslor och beskriva livet än bara skapa snygga poser, något som är viktigt i Elins kreativa skapandeprocess.

Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga

I samarbete med Damernas Världs 80 års jubileum har Elin har skapat 8 stycken ljuvliga illustrationer som var och en symboliserar varje decennium av Damernas Världs historia. I konstverket Work Out har Elin hämtat inspiration från nr 3 av Damernas Värld utgiven 1940. Inspirerad av ett reportage som handlade om att träna inför skidsemestern, det var bilder på olika övningar utförda av en kvinna.

Titeln är inspirerad av reportaget, men uppdaterad till nutid med gym som referens. Work Out är ett pigment print och säljs i en begränsad upplaga om 90 exemplar på Noagallery.se.

Varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken är 38 x 46 cm. Kompletterad med ram mäter konstverket 48 x 58 cm.

Se alla tavlor av Elin Krönström här