Stäng
Body at Home, Mind on Holiday
Body at Home, Mind on Holiday
Body at Home, Mind on Holiday
Body at Home, Mind on Holiday

Body at Home, Mind on Holiday

Elin Krönström
2 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
38 cm x 46 cm
Storlek inramad:
48 cm x 58 cm
Upplaga:
90 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle German Etching 310 gram

”Body at Home, Mind on Holiday” av Elin Krönström

Body at Home, Mind on Holiday är ett konstverk av illustratören Elin Krönström som till vardags är skodesigner hos ATP Atelier. På senare tid har Elin valt att följa sina drömmar och börjat illustrera minimalistiska nakna kvinnokroppar.

Elins illustrationer handlar mer om att uttrycka känslor och beskriva livet än bara skapa snygga poser, något som är viktigt i Elins kreativa skapandeprocess.

Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga

I samarbete med Damernas Världs 80 års jubileum har Elin har skapat 8 stycken ljuvliga illustrationer som var och en symboliserar varje decennium av Damernas Världs historia. I konstverket Body at Home, Mind on Holiday har Elin hämtat inspiration från nr 1 av Damernas Värld utgiven 2004.

Inspirerad av en kvinna som sitter vid havet och ser drömmande ut, i en story med superfina underkläder. Titeln är inspirerad av en av många saker vi går igenom med Corona just nu. Att stanna hemma är det enda rätta. Men det går alltid att drömma sig bort. Body at Home, Mind on Holiday är ett pigment print och säljs i en begränsad upplaga om 90 exemplar på Noagallery.se.

Varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken är 38 x 46 cm. Kompletterad med ram mäter konstverket 48 x 58 cm.

Se alla tavlor av Elin Krönström här