Stäng
Abborre
Abborre
Abborre
Abborre
2 850 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
28 cm x 28 cm
Storlek inramad:
39 cm x 40 cm
Upplaga:
200 numrerade exemplar, äkthetsintyg signerat Dag Beskow medföljer
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle German Etching 310 g

”Abborre” av Elsa Beskow

Abborre är ett grafiskt blad som skapats i numrerad upplaga exklusivt för NOA Gallery. Motivet är hämtat ur "Sagan om den nyfikne abborren.

"Den lille abborren Kvick blir nyfiken på de stora grodorna som går på två ben och heter människor. Om dem har tant Rödspätta, farbror Braxen och farbror Gädda berättat, eller snarare varnat honom för. En dag när Kvick är alltför frimodig, blir han uppdragen på en krok av lille Thomas som, enligt en groda, är en snäll liten pojke.

Gäddan, Braxen och Rödspättan blir tipsade om en gammal grodfe som kan trolla så att fiskarna kan få ben och andas luft. Väl förtrollade går de hem till Thomas och ber honom släppa ut lille Kvick, vilket Thomas givetvis gör när han förstår att Kvick inte alls trivs i sitt burkakvarium .Sen lär grodan Thomas att simma och snart kan han simma lika bra som fiskarna"

Grafiskt blad i numrerad upplaga, levereras med äkthetsintyg signerat Dag Beskow.

Abborre är ett grafiskt blad skapat på åldersbeständigt syrafritt papper och finns i en upplaga om 200 numrerade exemplar, alla kompletterade med äkthetsintyg signerat Dag Beskow samt präglat med Elsa Beskows initialer.

Konstverket säljs komplett med det grafiska bladet monterat svävande och monterat i en vit ram med vit passepartout för att skapa ett komplett konstverk, bara att hänga upp på väggen.

Det kompletta konstverket mäter 39 x 40 cm.

Se alla tavlor av Elsa Beskow här