Stäng
Why are you wearing a mask

Why are you wearing a mask

Christin Björk
18 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Såld
Specifikation
Storlek:
65 cm x 60 cm
Teknik:
Akryl
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Italiensk linneduk

” Why are you wearing a mask "av Christin Björk

Christin Björk är en autodidakt konstnär som gärna visualiserar inre tankar och sinnesstämningar. - Dessa yttre erfarenheter är viktiga i den kreativa processen men också i livet i sig berättar Christin. Hennes motiv inspireras ofta av djur i oväntade situationer, tankarna formas till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör konstnärens inställning till en specifik situation.

Unikt original i olja och akryl

Christins konstverk är en visulaisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. -

Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Why are you wearing a mask är ett unikt original skapad i olja och akryl på italiensk linneduk, konstverket mäter 65 x 60 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här