Stäng
Queen of Change

Queen of Change

Christin Björk
26 500 kr
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
95 cm x 100 cm
Teknik:
Olja
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Italiensk linneduk

”Queen of change” av Christin Björk

– I olika gamla naturfolks symbolspråk så symboliserar ofta haren eller kaninen förändring och att våga släppa taget om något och gå vidare, berättar konstnären Christin Björk. – Ett talesätt som sägs vara sagt av den grekiske filosofen Herakleitos som levde i slutet av 500-talet f.Kr är ”Det enda beständiga är förändring” dvs det enda vi vet säkert är att livet är under konstant förändring säger Christin.

-Tavlan Queen of Change är en påminnelse om alla små fina saker som händer om man inte är rädd för förändringen utan vågar vara öppen för att låta saker få gå igenom olika stadier, precis som en fjäril. - Vilket helt naturligt blir kaniner i min värld avslutar Christin Björk och ler.

Unikt original i olja

Christins konstverk är en visulaisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Queen of Change är ett unikt original skapad i olja på Italiensk linneduk, konstverket mäter 95 x 100 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här