Stäng
Namaste
Namaste
Namaste
Namaste
Namaste
Namaste
2 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
50 cm x 50 cm
Storlek inramad:
60 cm x 60 cm
Upplaga:
90 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle German Etching 310 g

”Namaste” av Christin Björk

Namaste är en påminnelse om att behålla fokus, trots att livets yttre, och ibland inre, omständigheter pockar på och vill störa förmågan att behålla både harmoni och fokus. Och är det några som är fantastiska på just detta, så är det katter. Dock främst en påminnelse om att när man möter de personligheter som vissa kallar vampyrer/toxic-typer så handlar det om att inte dras in i detta utan att, likt katter behålla ett fokus och inre lugn. Trots negativitet utanför.

Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne. – I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. – Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Unikt original

Namaste är ett grafiskt blad skapar i en upplaga om 90 numrerade och signerade exemplar. Konstverket mäter 50 x 50 cm, kompletterad med ram är måttet 60 x 60 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här