Stäng
Got ya!
30 000 kr
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Såld
Specifikation
Storlek:
90 cm x 125 cm
Teknik:
Olja
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Italiensk linneduk

”Got ya!" av Christin Björk

Got ya! kommer ur en saga som jag fick berättad för mig och som jag tycker är en väldigt fin filosofisk tanke och förhållningssätt i livet säger konstnären Christin Björk. – Övergripande är det andemeningen att alla barn som föds blir tilldelad en häst och den hästen kallas livet. Och vad livet i grund och botten handlar om är att lära sig rida sin häst säger Christin.

– I min värld är Got ya! en visualisering av att man som vuxen vågar rida barbacka dvs vara fri och våga låta sig följa hästen utan att hålla i sig, men ändå ha ett starkt fokus. - Den lilla kaninen som hästen håller i sin mun symboliserar att alltid låta den lilla och rädda som bor i oss alla få hänga med på detta äventyr. Dvs att alltid låta barnet vara närvarande i hur man betraktar sitt liv avslutar Christin.

Unikt original i olja

Christins konstverk är en visulaisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Got ya! är ett unikt original skapad i olja på Italiensk linneduk, konstverket mäter 90 x 125 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här