Stäng
Freeedooom

Freeedooom

Christin Björk
650 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
30 x 40 cm
Teknik:
Print
Kategori:
Print
Tillverkad på:
170 gr silkpapper

”Freeedooom"av Christin Björk

Christin Björk är en autodidakt konstnär som gärna visualiserar inre tankar och sinnesstämningar. - Dessa yttre erfarenheter är viktiga i den kreativa processen men också i livet i sig berättar Christin. Hennes motiv inspireras ofta av djur i oväntade situationer, tankarna formas till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör konstnärens inställning till en specifik situation.

Om konstverket Freeedooom säger konstnären: Att vara en rebellsjäl i dagens samhälle är att vara ett BADASS. En person som lever autentiskt och inte är bunden av andras åsikter eller bedömningar. Rebellsjälar är fria att vara sig själva och bär sitt hjärta för alla att se. De står starka i sina övertygelser och skapar medvetenhet med enkla vänliga handlingar som främjar en känsla av empati och gemenskap.

Att leva med själ och ett liv där kärlek ligger till grund för varje handling är att vara ett sant Badass. Verket är ett av flera i serien "The Badass Babys".

Print på 170 gr silkpapper

Christins konstverk är en visulaisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Freeedooom är print på 170 gr silkpapper som säljs på noagallery.se.

Se alla tavlor av Christin Björk här