Stäng
Feel the fear and do it anyway
Feel the fear and do it anyway
Feel the fear and do it anyway
Feel the fear and do it anyway
Feel the fear and do it anyway
Feel the fear and do it anyway

Feel the fear and do it anyway

Christin Björk
2 900 kr
Välj med eller utan ram:
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
50 cm x 50 cm
Storlek inramad:
60 cm x 60 cm
Upplaga:
90 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle German Etching 310 g

”Feel the fear and do it anyway” av Christin Björk

- Feel the fear and do it anyway är en visualisering av ett förhållningssätt som jag tycker blir svårare ju äldre jag blir berättar konstnären Christin Björk. - Man kan ju tycka att ju mer livserfarenhet man får ju mer trygg borde man bli. –Så detta motiv är en påminnelse om att våga även om man inombords tycker det är läskigt och stammande upprepar ”jag är inte rädd, jag kan flyga”. – Det är aldrig så läskigt som rädslan vill få en att tro och trots att det är enklare sagt än gjort fortsätter Christin. – Den enda vägen är ”Feel the fear and do it anyway”.

Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga

Feel the fear and do it anyway är ett grafiskt blad i en numrerad och signerad upplaga om 90 exemplar, skapat av konstnären Christin Björk och som säljs exklusivt hos NOA Gallery. Mått på bladet är 50 x 50 cm, kompletterad med ram mäter konstverket 60 x 60 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här