Stäng
Enough is enough
Enough is enough
Enough is enough
Enough is enough
Enough is enough
Enough is enough

Enough is enough

Christin Björk
2 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
50 cm x 70 cm
Storlek inramad:
60 cm x 80 cm
Upplaga:
90 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle German Etching 310 g

”Enough is enough!” av Christin Björk

- Enough is enough beskriver känslan när man kommer till ett läge och känner att ”nu får det #!*Z*! räcka” och man gör en ”mic drop” dvs man sträcker på sig och bestämmer sig för att sätta punkt. – Detta kan handla om en livssituation, en relation eller helt enkelt ett tankesätt som inte hör hemma bland tankarna som snurrar säger konstnären Christin Björk. – Helt enkelt ett vägskäl i livet där man bestämmer sig för att välja det som känns bra i själen.

Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga

Enough is enough är ett grafiskt blad i en numrerad och signerad upplaga om 90 exemplar, skapat av konstnären Christin Björk och som säljs exklusivt hos NOA Gallery. Mått på bladet är 50 x 70 cm, kompletterad med ram mäter konstverket 60 x 70 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här