Stäng
Deer Honey Bunny

Deer Honey Bunny

Christin Björk
9 400 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Såld
Specifikation
Storlek:
30 cm x 49 cm
Teknik:
Olja
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Italiensk linneduk

”Deer Honey Bunny" av Christin Björk

– Skälet till att allt fler djur är återkommande i mina konstverk är att jag gillar de flesta djur – och djuren verkar gilla mig berättar konstnären Christin Björk om konstverket Deer Honey Bunny!. - Detta resulterar i att både tama och vilda djur gärna kommer fram och hälsar säger Christin. – Och i min värld är djur många gånger små/stora pälspaket av humor och härliga personligheter när de kapitulerar och vågar lita på mig.

–Dessa personligheter är något jag gärna använder mig av i mina målningar när jag vill visualisera något säger Christin. – Deer Honey Bunny! visar hur jag upplever djurs nyfikenhet och kontaktsökande, men också en bild av att vara i ett lugn där tiden står stilla. Vilket jag ofta tycker den gör när jag är med djur.

Unikt original i olja

Christins konstverk är en visulaisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung.

Deer Honey Bunny! är ett unikt original skapad i olja på Italiensk linneduk, konstverket mäter 30 x 49 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här