Stäng
Breathe
20 500 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
45 cm x 110 cm
Teknik:
Olja
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Italiensk linneduk

”Breathe” av Christin Björk

– Jag har, som de flesta kreativa, ett rörligt intellekt vilket är en enorm tillgång i den kreativa processen säger konstnären Christin Björk.- Den är en kraft som aldrig stannar och som helt enkelt snurrar nonstop. – Men samma egenskap är din värsta fiende när oro kommer in i ens liv, vilket det naturligt gör ibland.

- Stort som smått. Då snurrar istället rädslor och oro med samma hastighet som i den kreativa processen. – Tavlan Breathe är bokstavligen en ”not to self” att fokus på andningen är ditt ankare och det verktyg som tar tillbaka lugnet och närvaron och där du istället kan se objektivt på det som oroar dig.

Unikt original i olja

Christins konstverk är en visulaisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin.

- Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Queen of Change är ett unikt original skapad i olja på italiensk linneduk, konstverket mäter 45 x 110 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här