Stäng
Look 63, Valentino
Look 63, Valentino
Look 63, Valentino
Look 63, Valentino
Look 63, Valentino
Look 63, Valentino

Look 63, Valentino

Cecilia Carlstedt
2 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
31 cm x 42 cm
Storlek inramad:
42 cm x 53 cm
Upplaga:
300 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle Photo Rag 350 gram

"Look 63, Valentino" av Cecilia Carlstedt

"Konstverket Look 63, Valentino är precis som det låter en illustration av en fantastiskt vacker Valentino-klänning, säger modeillustratören Cecilia Carlstedt. "Bilden kommer från en serie som jag har gjort för den franska modetidskriften L'Officiel och deras 'Best of Couture 2018'-story".

För Cecilia Carlstedt har det alltid varit självklart att jobba konstnärligt – med en mix av penslar, pennor och kollageteknik. Hon lever som inspiratör och finner själv mycket inspiration på Instagram. "Det finns så otroligt många fantastiska kreatörer inom alla konstnärliga grenar som kan inspirera på olika sätt, något som ger en härlig energi och en svindlande känsla av konstnärlig samhörighet", säger Cecilia Carlstedt.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Lool 63, Valentino är en av fyra modeillustrationer ur en serie skapad exklusivt för NOA Gallery i samarbete med Damernas Världs läsare med anledning av 80-årsjubileet 2020. Syftet är att inspirera och erbjuda fantastisk konst att njuta av, länge. Det grafiska bladet är framtaget i en begränsad upplaga om 300 numrerade och signerade exemplar. Måttet är 31 x 42 centimeter. Med kompletterande ram mäter konstverket 42 x 53 centimeter.

Lool 63, Valentino säljs exklusivt hos NOA Gallery i exklusivt samarbete med Damernas Värld..

Se alla tavlor i Damernas Världs kollektion här

Läs mer om Cecilia Carlstedt här