Mc Klubben Vitsippan

3.300 kr
Storlek:
40 cm x 64 cm
Storlek inramad:
57 cm x 86 cm
Upplaga:
90 numrerade och signerade exemplar
Ramar info
Utan ram
Vit ram
Svart ram
Lägg till i önskelista
I lager

Specifikation

Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
German etching 310 gram

Om konstverket

Mc Klubben Vitsippan:

Catrine Näsmark målar gärna motorcyklar, bilar, och hästar. Samtliga motiv handlar om hästkrafter, kraften i motorerna och den frihetskänsla och styrka som motiven ger betraktaren. Catrine Näsmark åker själv motorcykel så ofta hon kan och när hon inte kan åka så målar hon motorcykar. Både i målningen och titeln syns en viktigt del av Catrine Näsmarks filosofi kring mc-kulturen - det går alldeles utmärkt att vända och vrida på de traditionella machoattributen och göra det man vill helt på sina egna villkor. Som att åka i hög hatt och klänning.

- Jag har en mission och det är att få fler kvinnor att åka motorcykel. För mig är det den ultimata frihetskänslan och det ger så mycket glädje. Jag kan egentligen ingenting om motorer eller den tekniska delen av mc-kulturen jag vill bara förmedla friheten och visa att man kan göra det på sitt eget sätt. 

Grafiska blad i exklusiv upplaga

Motivet är ett grafiskt blad, så kallat pigment print, av Catrine Näsmark och finns på noagallery.se. Målningen Mc Klubben Vitsippan finns i en begänsad upplaga på 90 ex, numrerad och signerad av konstnären. 

Se alla motiv av Catrine Näsmark

Specifikation

Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad