Stäng
Det är kurvan man vill åt
Det är kurvan man vill åt
Det är kurvan man vill åt
Det är kurvan man vill åt
Det är kurvan man vill åt
Det är kurvan man vill åt

Det är kurvan man vill åt

Catrine Näsmark
3 300 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 9 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
60 x 50 cm
Storlek inramad:
76 x 58 cm
Upplaga:
90 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
German etching 310 gram

Det är kurvan man vill åt:

Catrine Näsmark målar gärna motorcyklar, bilar och hästar. De återkommande motiven handlar om hästkrafter, kraften i motorerna och den frihetskänsla och styrka som motiven ger betraktaren. Catrine Näsmark åker själv motorcykel så ofta hon kan och årstiden då hon inte kan åka så målar hon motorcykar istället. Catrine Näsmark har en speciell filosofi kring mc-kulturen - det går alldeles utmärkt att vända och vrida på de traditionella machoattributen och göra det man vill helt på sina egna villkor. 

- Jag har en mission och det är att få fler kvinnor att åka motorcykel. Jag kan egentligen ingenting om motorer eller den tekniska delen av mc-kulturen, jag vill bara förmedla friheten och visa att man kan göra det på sitt eget sätt. En dag kommer jag att åka naken och dokumentera det - det vore den ultimata friheten. 

Grafiska blad i exklusiv upplaga

Motivet är ett grafiskt blad, så kallat pigment print, av Catrine Näsmark och finns exklusivt på noagallery.se. Målningen Det är kurvan man vill åt finns i en begänsad upplaga på 90 ex, numrerad och signerad av konstnären. 

Se alla motiv av Catrine Näsmark