Waterworld, Piran Slovenien

2.900 kr
Storlek:
40 cm x 60 cm
Storlek inramad:
57 cm x 77 cm
Upplaga:
50 numrerade och signerade exemplar
Ramar info
Utan ram
Vit ram
Lägg till i önskelista
I lager

Specifikation

Teknik: Foto
Kategori: Foto
Tillverkad på:
Hahnemühle Photorag Bright White 308 gram

Om konstverket

Waterworld, Piran Slovenien:

- Klockan 04.45 ringer väckarklockan. Jag befinner mig på strandhotellet mitt inne i Piran och hinner knappt vakna innan vi sitter i bilen på väg ut ur stan. Det tar en halvtimme innan vi når de övergivna saltbäddar som är morgonens mål. Gryningsljuset är fullkomligt magiskt. Himlen reflekterar sig i vattenytorna som löper i kanaler och i stora öppna bäddar. Fåglarna finns överallt och luften är full av kvitter och pip. En svag vind får vass och gräs att sjunga med. Vi rör oss till fots längs gångarna mellan bäddarna och de fortsätter i evighet. I alla fall till Kroatiska gränsen får vi lära oss.

Fotokonst i begränsad upplaga

Fotografen Catarina Kent reser över hela världen för att hitta motiv till sin fotokonst. Bildernas speciella uttryck kommer delvis från efterbearbetningsprocessen, där Catarina förhöjer bilderna med digital bearbetning som förstärker deras poetiska kvalitéer och lyfter dem från det dokumentära anslaget. Här är det ett landskap i Slovenien där vattnet och himlen tycks spegla sig i varandra.

Catarina Kents fotografier finns på noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga på 50 exemplar, signerade och numrerade. Fotografierna finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramade har de måttet 57 x 77 cm.

Se alla motiv av Catarina Kent

Specifikation

Teknik: Foto
Kategori: Foto