Through the window, Havanna Cuba

2.900 kr
Storlek:
40 cm x 60 cm
Storlek inramad:
57 cm x 77 cm
Upplaga:
50 numrerade och signerade exemplar
Ramar info
Utan ram
Vit ram
Lägg till i önskelista
I lager

Specifikation

Teknik: Foto
Kategori: Foto
Tillverkad på:
Hahnemühle Photorag Bright White 308 gram

Om konstverket

Through the window, Havanna Cuba:

- Hettan är tryckande, vi är mätta och dåsiga efter en lång lunch. Vi har åkt taxi över en bro och upp på en höjd på andra sidan sundet mittemot Habana Vieja. Därifrån har man den bästa utsikten över Havanna. På parkeringen står klassiska amerikanare på rad, en förare smeker sin bils knallröda lack med en putsduk. En grupp män står bredvid och tittar på. Under träden finns svalka och människor söker sig dit. Genom ett bilfönster ser jag en scen, jag hukar mig på andra sidan bilen och stjäl den genom de öppna rutorna. Löven rasslar mjukt och skuggmönstret rör i maklig takt därefter.

Fotokonst i begränsad upplaga

Catarina Kent reser över hela världen för att hitta motiv till sin fotokonst och hon är har gått många internationella workshops och utbildningar. Bildernas speciella uttryck kommer delvis från efterbearbetningsprocessen, där hon förhöjer bilderna med digital bearbetning som förstärker deras poetiska kvalitéer och lyfter dem från det dokumentära anslaget.

Catarina Kents fotografier finns i en exlusiv, begränsad upplaga på noagallery.se på 50 exemplar, signerade och numrerade. Fotografierna finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramade har de måttet 57 x 77 cm.

Se alla motiv av Catarina Kent

Specifikation

Teknik: Foto
Kategori: Foto