3.500 kr
Storlek:
59 cm x 84 cm
Storlek inramad:
70 cm x 95 cm
Upplaga:
150 numrerade och signerade exemplar
Ramar info
Utan ram
Vit ram
Lägg till i önskelista
I lager

Specifikation

Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Studio Expressions Smooth 100% cotton rag

Om konstverket

Vår

Tavlan Vår handlar om en spirande, skirt romantisk period, om den oemotståndliga körsbärsblomningen som lockas fram av ljusets återkomst, om nystart och om den pirrande känslan av att allt är möjligt. Målningen är en av fyra inspirerad av Vivaldis fiolkonsert De fyra årstiderna.

– Hemma hos mig lever alla målningarna i harmoni i samma hus men på olika väggar. Jag målar i många lager färg på stora dukar tills jag får fram djupet och atmosfären jag söker. Jag älskar impressionismens fantastiska blomstermålare och även Marie Antoinettes tid; rokokons ljuvliga väggmålningar och handmålade sidentapeter gör mig bara så lycklig. Ibland tänker jag mig de här tavlorna som olika kvinnor; som systrar, alla med sitt eget unika temperament och sin speciella skönhet. Eller kanske som samma kvinna men på olika platser i livet?

Tryck i begränsad upplaga

Amanda Hellberg lyssnar ofta på klassisk musik när hon målar och det är Vivaldis Årstiderna som har inspirerat dessa fyra verk. Här möter konstnärens kärlek till naturen fantasin och skapar drömska resor genom årets växlingar.

Dessa grafiska blad säljs i en begränsad upplaga på 150 exemplar som är numrerade och signerade av konstnären. Motivet är tryckt på pappret Studio Expressions Smooth bomullspapper. Samtliga motiv går att köpa med eller utan vit ram. 

Specifikation

Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad