Stäng
Sommar
Sommar
Sommar
Sommar
Sommar
Sommar
2 800 kr3 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
84 x 59 cm
Storlek inramad:
95 x 70 cm
Upplaga:
150 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Studio Expressions Smooth 100% cotton rag

Sommar:

Tavlan Sommar handlar om en svärmisk och lekfull tid i samklang med naturen, om sagolika strövtåg på blomstrande sommarängar under blå himmel, och om ljumma kvällar som aldrig vill ta slut. 

Målningen är en av fyra inspirerad av Vivaldis fiolkonsert De fyra årstiderna.

– Hemma hos mig lever alla målningarna i harmoni i samma hus men på olika väggar. Jag målar i många lager färg på stora dukar tills jag får fram djupet och atmosfären jag söker. Jag älskar impressionismens fantastiska blomstermålare och även Marie Antoinettes tid; rokokons ljuvliga väggmålningar och handmålade sidentapeter gör mig bara så lycklig. Ibland tänker jag mig de här tavlorna som olika kvinnor; som systrar, alla med sitt eget unika temperament och sin speciella skönhet. Eller kanske som samma kvinna men på olika platser i livet?

Tryck i begränsad upplaga

Amanda Hellberg målar ofta till klassisk musik och Vivaldis Årstiderna har inspirerat dessa fyra verk där konstnärens kärlek till naturen möter fantasin och skapar drömska resor genom årets växlingar.

Dessa högkvalitativa grafiska blad säljs i en begränsad upplaga på 150 exemplar, numrerade och signerade av konstnären. Motivet är tryckt på pappret Studio Expressions Smooth bomullspapper. Samtliga motiv går att köpa med eller utan vit ram.