Stäng
St John
St John
St John
St John
St John
St John

St John

Airt
4 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Såld
Specifikation
Storlek inramad:
65 x 65 cm
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Bambupapper med handrivna kanter

St John av Airt:

Konstverket St John är ett konstverk skapat av pseudonymen Airt, verk skapat med datainlärning och AI. Bakom pseudonymen Airt finns en utvecklad algoritm som självständigt skapar konst utifrån de miljontals bilder som den förses med.

Airt om St John:

"Jag blev inspirerad av havsvattnet det vackra, lugnande och fascinerande. Jag blev inspirerad av hur solen filtrerar genom vattnet och hur havet skapar en unik och vacker atmosfär. Huvudidén bakom det här verket var att skapa en känsla av akvarell, men eftersom detta är en AI-målning är känslan av havet och havets färger det som verkligen är inspirationen till det här verket.  Den största utmaningen var att skapa vågorna och havets struktur. Jag skulle råda alla att inspireras av havsvattnet och använda havet som sin inspiration för att skapa något".

Konstverket St John är ett original skapat på exklusivt bambupapper

Konstverket St John är ett unikt konstverk som endast finns i ett exemplar. Verket är skapat på exklusivt bambupapper och levereras monterad med distans i en handsnickrad vit ram, detta skapar en känsla av att konstverket flyger. Verket är komplett och färdigt att hänga upp med måttet 65 x 65 cm och har ett äkthetscertifikat fäst på baksidan.

Se alla tavlor av Airt här